Bästsäljare

Information

Nyheter

Prissänkningar

Hitta till butiken

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss. 

FRAKT OCH LEVERANS

Vi gör allt vi kan för att skicka iväg din beställning samma dag du beställer.

Vi skickar alla våra paket med PostNord. Leverans sker med postpaket till ditt närmsta utlämningsställe. Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar. 

Vi förbehåller oss rätten att restnotera order om varan är tillfälligt slut, men vi har som mål att alla produkter i vår webshop ska finnas i lager. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta via epost. 

Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar. 

Fraktfritt på order över 1000kr, annars debiterar vi frakt på 99kr om inget annat anges. 

RETURER OCH BYTEN

På samtliga varor gäller full bytesrätt och returrätt inom 14 dagar, förutsatt att varan returneras i oskadat skick och i oskadad originalförpackning. 

Skicka då med följesedel samt meddela orsaken till returen till vår epost support@sixtennilssons.com.

Returer skickas till AB Sixten Nilssons Motorservice, Malmgatan 10,  96167 Boden

Du som kund får själv bekosta returfrakten, förutsatt att det inte är något fel på varan eller att vi felexpediterat varan. 

Vid retur ska inköpskvitto eller faktura uppvisat. 

Vid returnering av vara återbetalas köpebeloppet minus fraktkostnaden. För eventuell felexpeditering av vara betalar vi även fraktkostnaden. 

REKLAMATION

Vid reklamation av vara gäller de villkor som regleras i konsumentköplagen. Bland annat gäller att reklamation av fel på vara kan ske inom två år från köpet. Dock ska reklamation ske inom skälig tid från det att man märkt felet. skälig tid är normalt 14 dagar. Vid reklamation ska inköpskvitto eller faktura uppvisas. 

FRAKTSKADA

Om en vara är skadad när du får den ska hela försändelsen med emballage visas upp på posten eller där du hämtar ut försändelsen. Eventuella ersättningskrav ställs till posten som har försäkrat alla transporter.

BETALNINGSALTERNATIV

Vi kan erbjuda enkla och säkra betalningar med Ecster! Betala med kort, faktura (29kr fakturaavgift tillkommer) eller delbetala med förmånliga priser hos Ecster.

Mer information kan du hitta här:

Ecster Pay

Lånelöfte hos Ecster

Återbetalning görs till ditt bankkonto normalt inom 5 arbetsdagar. 

EJ UTHÄMTAD VARA

För paket som ej uthämtas debiteras en avgift för outlöst paket på 300 kr. Det motsvarar de kostnader som orsakats av att skicka ut samt returnera paketet.

GARANTI

Din faktura/kvitto är ditt garantibevis. Förvara dokumentet väl då dokumetet krävs vid garanti och reklamationsrätt. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel. Gäller det "handhavandefel" gäller ej garanti. 

FELPUBLICERING/RESERVATION


Vi reserverar oss för prisjusteringar och lagerförändringar.
Vi reserverar oss för eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar.
Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material.
Vi reserverar oss för att vissa varor kan utgå eller slutförsäljas.
Färgavvikelser kan förekomma av tekniska skäl.

PRISER


Alla priser i webbshoppen visas inklusive moms.