Husqvarna automower

Stor eller liten gräsmatta? Det finns en Automower för alla!

Perfekt gräsmatta

Husqvarna Automower® är din smarta, pålitliga partner i trädgården, från världens ledande tillverkare av robotgräsklippare. Den klipper tyst gräset på dagen och natten, vid regn eller solsken och skapar en perfekt klippt gräsmatta varje dag – och mer tid för alla dina andra uppgifter.

Säkerhet

Alla Automower®-modeller har en hög säkerhetsnivå. Det börjar med den hållbara konstruktionen, där gummidämpare, tillförlitliga kullager och borstlösa motorer är viktiga delar. Under arbetet känner Automower® automatiskt av föremål och undviker krockskador.

Knivarna är inte fasta utan rörliga – och de fälls direkt in i knivdisken när de vidrör ett föremål. Eventuell obalans i klippsystemet (som orsakas av att knivarna inte monterats korrekt) upptäcks automatiskt.

Inga avgaser & låga ljudnivåer

Husqvarna Automower håller gräsmattan i bra skick med minimal energiåtgång, den kräver ingen bensin eller olja och det blir inga utsläpp eller avgaser. Automower® har även marknadens lägsta upplevda ljudnivåer.

Klippningen från de rakbladsvassa knivarna förbättrar gräsets naturliga tillväxt och kvalitet. Gräsklippet hamnar på marken som gödning, så ju längre gräsklipparen är ute och jobbar, desto friskare blir gräsmattan. Helt enkelt det naturliga sättet att klippa gräsmattan på – både idag och imorgon.

Köp din Husqvarna Automower hos oss idag!